Nach all den Fleisch-Skandalen
haben die Londoner Fisch entdeckt und nirgendwo kommt er so cool auf den Tisch
wie hier. IKEA-Athmo, eine grosse Show-Küche in der ein Frisch-Fisch
nach dem anderen am Grillen ist. Wie bei "Nordsee" nur viel hipper...
Die
Tagesauswahl ist auf der Tischdecke angekreuzt. Zubereitung und Sosse wählen.
Fertig! Der Hauswein ist klasse, die Desserts ein Gedicht ("Spotted Dick
- Vanille-Parfait mit Mohn-Sauce). (01)
fish!, County Hall,
Waterloo SE1; Borough Market, Southwark SE1 und weitere Filialen.
Reservierung: 020-7234 3333 oder auf der toll gestylten Website www.fishdiner.co.uk
dort ist die Reservierung kinderleicht. e-mail: fish@bgr.plc.ok;
Die fish! Speisekarte: [Hier]
Die fish! Policy:
At fish! we care about fish.
All our fish is supplied by Cutty, part of the specialist food division of fish!. We buy the best and the freshest, from all over the world. Our tuna are line-caught and our salmon organically reared. Our scallops are landed by divers, our langoustines creel-caught, not trawied, by our own boats based at Loch Crinan. Wie smoke our fish without dyes in our own kilns which have been working for over forty years. We may even be able to tell you the name of the boat that landed your fish!
The last great wild food resource
lf we are to manage the seas sustainably, fish must be caught responsibly. Wherever possible we buy line-caught fish. We like to know exactly where and when all our fish are caught. Traceability is vital if we are to control the quality and the quantity of the catch.
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